Open 'repetitie' met 4FUN

  dinsdag 31 oktober 2017

Een nieuwe kans om de progressie van de samenwerking tussen de NMBB en 4FUN te ervaren. Een partnerschap dat dit jaar 'ontplofte'. Sinds de Open Repetitie een jaar geleden (5 december 2016) hebben we samen zeker 7 optredens gehad. Op dit moment hebben we al verzoeken ontvangen voor 8 optredens met 4FUN in 2018 en zelfs al één voor september 2019.
Op zondag 3 december presenteren we een selectie van 'golden oldies' die nieuw zijn in ons NMBB/4FUN repertoire. 70's / 80s 'disco/soul songs waaraan we dit jaar hebben gewerkt zijn 'Dance Across The Floor', 'Dirty Old Man', 'Fantasie', 'I Will Survive', 'I Wish', 'In The Stone', 'September', 'Shining Star', 'Signed Sealed And Delivered' en 'You've Got A Friend'. Over het laatst vermelde liedje kunnen we u verzekeren dat het op veel veteranendagen waar we dit jaar gespeeld hebben, een groot succes was .
Natuurlijk spelen we ook een aantal nummers uit ons eigen NMBB repertoire. Het mag duidelijk zijn dat de setlijst nog moet worden bepaald. Desalniettemin belooft het een middag te worden met lekkere muziek en hopelijk kunt U de verleiding niet weerstaan om op die muziek te dansen.