NMBB neemt deel aan SponsorKliks

  dinsdag 3 juli 2018

Recent is de NMBB aangemeld bij SponsorKliks.
SponsorKliks is een website waarbij verenigingen geld kunnen verdienen als er via deze site online aankopen bij een webshop worden gedaan. Hierbij betaalt u, als aankoper, geen cent extra maar gaat er wel een deel van het geld van uw aankoop naar de vereniging.

Het werkt als volgt:
U gaat naar http://www.sponsorkliks.nl [1] en zoekt de NMBB op of klikt direct op deze link: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=9097 [2]
Vervolgens kiest u de webshop bij wie u een aankoop wilt doen door erop te klikken. U kunt zoeken op naam, op categorie of de hele lijst doornemen.
U doet gewoon uw aankoop via de webshop en hoeft daarna verder geen enkele actie meer te ondernemen. Het kost u niks extra, maar de vereniging krijgt van de webshop een deel van het geld.

Een enorm scala aan webshops doet mee aan Sponsorkliks. Van grote webshops (Bol.com, Coolblue, Mediamarkt) tot kleding (o.a. Wehkamp, C&A), van telefoonabbonementen (o.a. KPN, T-mobile, hollandsnieuwe) tot eten & drinken (o.a. AH, thuisbezorgd.nl [3]), van vakanties (o.a. KLM, vliegtickets.nl [4], booking.com [5]) tot energieaanbieders (o.a. NUON, Essent en Qurrent) en van woonwinkels (o.a. Blokker, Hema, Leen Bakker en Jysk) tot muziekwinkel!! (Bax-shop).

Wij hopen dat u voor al uw online aankopen gebruik maakt van SponsorKliks! Het kost u namelijk helemaal niks extra, terwijl het de vereniging vele tientallen euro's kan opleveren! En wat extra in kas en scheelt wellicht ook een contributie verhoging.